RSS

E-mail підписка

Введіть адресу вашої електронної скриньки:

 

Google translate

Google-Translate-Ukrainian to English BETA Google-Translate-Ukrainian to Russian Powered by

Останні коментарі

Мигдальні тістечка з кремом із білого шоколаду

 Мигдальні тістечка

Недавно, блогу Бути мною виповнився один рочок :)))) з чим ми його і вітаємо!!! З цієї нагоди Юля, власниця блогу, влаштувала конкурс рецептів. Я  брала участь в змаганні і навіть зайняла почесне друге місце :))) за що, отримала купу всіляких подарунків (Юля ще раз дякую!).

Так от, тістечка дуже смачні, мої домашні уплітали їх за обидві щоки. Тому і вам рекомендую їх приготувати :)

Мигдальні тістечка - рецепт

Для тістечок нам знадобиться:
4 яйця
4 ст. л. цукру
4 ст. л. борошна
1 пакетик порошку для печива
50 г мигдалю
½ ч. л. куркуми

Для крему:
100 г білого шоколаду
3 ч. л. вершкового масла
3 ч. л. сметани

Щоб приготувати бісквітні тістечка, спочатку відділяємо білки від жовтків. Збиваємо білки з 3 ст. л. цукру (чи цукрової пудри) в густу піну. Тоді додаємо до них жовтки та знову збиваємо. Окремо перетираємо мигдаль з рештою цукру. Перетертий мигдаль додаємо до збитої яєчної маси. На сам кінець добавляємо куркуму, порошок для печива та борошно, краще невеличкими порціями. Все ретельно перемішуємо.
Застеляємо форму папером для випікання. Виливаємо масу у форму. Випікаємо у добре прогрітій до 200 градусів духовці близько 15-20 хвилин.Коли бісквіт спечеться, обережно відділяємо його від паперу для запікання та вирізаємо кружечки.

Щоб приготувати крем, подрібніть шоколадку на маленькі шматочки та перекладіть їх до миски. Покладіть миску з шоколадом на водяну баню та додайте масло. Ретельно перемушуємо все до однорідної маси. Коли шоколад повністю розтопиться, додайте сметану і ще раз ретельно перемішайте. Можна крем збити міксером або в комбайні. Готові кружечки змазуємо кремом з білого шоколаду.

Мигдальні тістечка

 А ось і мій основний дегустатор:

 Дегустатор тістечок :)         Дегустатор тістечок :)

 Смачного!

Pin It
 
Схожі публікації:

Коментарі   

 
Obstacle
0 #1 Obstacle 26.01.2012, 10:10
красотіща!
Цитата
 
 
Lioniel
0 #2 Lioniel 26.01.2012, 11:24
Какая красота! и вкуснота! И вообще класс:) надо подсобрать слюнки и пойти приготовить:) Спасибо за рецептик
Цитата
 
 
Julie
0 #3 Julie 27.01.2012, 03:47
Дууже апетитненікі! Головне що дегустатор задоволений )) От тільки на пост гляну так зразу їсти хочеться :-*
Цитата
 
 
Olya C
0 #4 Olya C 27.01.2012, 14:47
Відразу видно -смакота :)
Софійці варто спробувати себе в рекламному бізнесі ;)

А я спробую спекти такі на вихідних.
БЗВ, а що з обрізками коржа зробила?
Цитата
 
 
Xanka
0 #5 Xanka 27.01.2012, 17:41
дякую всім за коменти :-) я запостала і самій захотілося ще їх приготувати :lol:
Цитую Julie:
От тільки на пост гляну так зразу їсти хочеться :-*

:lol: Юля, в такому делікатному становищі впринципі всього хочеться 8)
Цитую Olya C:

Софійці варто спробувати себе в рекламному бізнесі ;)

Вона просто до камери звикла, татко привчив :lol: невідомо як би вона себе повела, якби знімав "чужий дядя"
Цитую Olya C:

БЗВ, а що з обрізками коржа зробила?

перемішала їх з залишками шоколаду і зробила з них кульки :)
Цитата
 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

UA TOP Bloggers   TOP.TOPUA.NET
© 2018 Zabahanka. Всі права захищено.
© 2006-2009 Українська локалізація: Joomla! Україна. Всі права захищено!
Joomla! - безкоштовне програмне забезпечення, яке розповсюджується за ліцензією GNU/GPL.